Service 24Ce este de făcut atunci când se întâmplă ceva neașteptat? Unde vă adresați în caz de daună? Cine vă sare rapid în ajutor în caz de nevoie? Mercedes-Benz vă ajută. Nu trebuie decât să solicitați ajutor printr-o apăsare de buton sau printr-un apel telefonic din autovehiculul dumneavoastră Mercedes, iar noi vă vom consilia și vă vom însoți pe parcursul următorilor pași.

Centru asistență clienți pentru service Mercedes-Benz: 0800 672 389

Indiferent că este vorba despre o mică avarie sau o daună mai mare: persoanele noastre de contact competente sunt disponibile pentru dumneavoastră 24 de ore pe zi și șapte zile pe săptămână. Aceștia vă ajută în cazul oricăror întrebări legate de eventuale daune și organizează măsurile potrivite pentru dumneavoastră. De la consilierea personală la fața locului, la organizarea continuării călătoriei dumneavoastră, până la reparația optimă a autovehiculului dumneavoastră Mercedes. Totul dintr-o singură sursă – totul pentru ca dumneavoastră să rămâneți mobil și relaxat.

Politica de utilizare Cookie-uri

Site-ul nostru utilizează module cookie și alte tehnologii similare pentru a optimiza funcţionalitatea si a îmbunătăţi experienţa de navigare.

Afla mai multe