Sustenabilitate

SF Tex S.A. își ia angajamentul de a crește permanent angajamentul față de sustenabilitate și protecția mediului înconjurător prin implementarea de sisteme și tehnologii ecologice și masurilor luate pentru a reduce și recicla cantitățile de deșeuri produse. De asemenea, investim în energie regenerabilă și sprijinim organizațiile care promovează acțiuni de ecologizare și de promovare a sustenabilității.

În prezent, avem montate cinci stații electrice de încărcare auto, selectăm și reciclăm deșeurile produse ca urmare a activității comerciale, și avem contract de preluare și neutralizare a deșeurilor cu potențal poluator cu companii de specialitate.

În același timp sustinem sportul, artele, si mediul social in orasul Galati prin acțiuni concrete de CSR precum:

• Susținerea în calitate de sponsor a Festivalului Național de Comedie de la Galați și a Festivalului Internațional de Operă Leonard.

• Susținerea în calitate de sponsor a evenimentelor sportive în aer liber precum Garboavele Trail Run și Lex It Sport 2023.

• Activități caritabile către fundații non-profit, cu profil medical si social precum: Asociația UVSAR Galati și Asociația Bunul Samaritean

• avem implementat sistem de management ISO, calitate: 9001/2015, mediu: 14001/2015, SSM: 45001/2018.

Ecosistemul Mercedes-Benz cunoaște cel mai bine importanța tehnologiei de ultimă generație, cu ajutorul căreia anticipează nevoile oamenilor din viitor și transformă experiența mobilității într-un proces cu mai puține riscuri și mai multă grijă pentru mediu, prin conectivitate avansată, sisteme de asistență inteligente și procese complet reinventate care reduc consumul de resurse încă din faza de dezvoltare a produselor.

Ca pionier al industriei, Mercedes-Benz se reinventează constant și conduce transformarea electrică pentru protejarea resurselor, iar principalul său obiectiv este să dezvolte mobilitatea fără emisii și să protejeze viitorul prin inovație permanentă

Astfel ne-am propus ca:

• Până la finalul acestui an, toate fabricile Mercedes să fie alimentate din surse de energie regenerabilă;

• Până în 2025, fiecare model Mercedes va avea o versiune electrică;

• Până în 2030, Mercedes își propune să aibă o flotă 100% electrică, iar până în 2039, își propune ca amprenta de carbon pe întreg lanțul valoric să fie zero.

Mercedes-Benz a susținut dintotdeauna inovația – totuși nu doar autovehiculele sunt perfecționate zilnic, ci și inițiativele diverse care pun, încă de astăzi, baza unui viitor sustenabil. De aceea, fiecare interacțiune cu consumatorii este un prilej de a discuta despre ce înseamnă luxul modern: de la filosofia de design, la utilizarea tehnologiei și la sustenabilitate.

Politica de utilizare Cookie-uri

Site-ul nostru utilizează module cookie și alte tehnologii similare pentru a optimiza funcţionalitatea si a îmbunătăţi experienţa de navigare.

Afla mai multe