Servicii financiare


Nu dispuneți de întreaga sumă necesară achiziționării unuia dintre autoturismele vizualizate pe site? Consultanții SF Tex vă stau la dispoziție pentru a găsi soluția de finanțare potrivită pentru nevoile ddumneavoastră. La SF Tex vă oferim și facilităm soluții finaciare dintre cele mai avantajoase pe piața de profil din România.

Leasing financiar

Leasing-ul finaciar este un pachet integrat de finanțare cu avans flexibil, asigurare și servicii post-vânzare. Acesta este disponibil atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

La finalul contractului dreptul de proprietate asupra automobilului este transferat asupra automobilului. Cheltuielile privind amortizarea, dobânda și taxele pot fi deduse de către compania dumneavoastră. În timpul derulării leasingului financiar, ratele sunt fixe, fară variații, stabilindu-se în funcție de valoarea reziduală (valoarea reziduală depinde de avansul depus).

Evaluarea solicitării de finanțare poate dura cel mult, câteva zile. De asemenea atât înmatricularea cât și asigurarea automobilului se realizează de câtre firma de leasing pentru care optați.

Leasing operational

Puteți beneficia de un system de rate fixe, fără avans, cee ace permite gestinonarea eficientă a resurselor, a cheltuielilor neprevăzute și a investițiilor. Se aplică acest lucru atât persoanelor fizice cât și celor juridice.

Atât costurile de funcționare ale autoturismului, cât și cele suplimentare, precum asigurări, dobânzi, taxe și impozite, reparații și altele, sunt preluate de către firma de leasing operational.

Această opțiune de finațare poate fi dedusă de către comania dumneavoastră, iar la finalul contractului, puteți fie devein proprietarul autoturismului utilizat, fie îl retrurnați sau puteți continua leasing-ul operational cu un alt model.

Credit retail

Creditul – Retail este o metodă de finanțare ce oferă servicii de împrumut fără avans pentru bunuri și servicii.

Accesul la creditare este unul destul de simplu, evaluarea solicitării poate dura cel mult, câteva zile, iar tranzacția de vânzare-cumpărare este efectuată direct între dumneavoastră și furnizorul ales.

Odată cu semnarea contractului, dreptul de proprietate vă revine în totalitate. De asemenea, această opțiune de finanțare poate fi dedusă de către compania dumneavoastră.

Această variantă de finanțare este disponibilă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Politica de utilizare Cookie-uri

Site-ul nostru utilizează module cookie și alte tehnologii similare pentru a optimiza funcţionalitatea si a îmbunătăţi experienţa de navigare.

Afla mai multe